Retreat

De Wierschuur is een ideaal inspiratie oord voor een retreat. In een weldaad van rust, ruimte, sfeer en comfort kun je hier afstand nemen van alles waardoor je dagelijks in beslag wordt genomen.

Veel trapsgewijs geplaatste dakramen geven een mooi licht over de yogamatten met meditatiekussens en dekentjes op de houten vloer van de vide.
De vide leent zich uitstekend voor yoga

Volledige privacy

Door de vrije ligging van de Wierschuur en de geborgenheid van de locatie is een plek ontstaan waar je volledig jezelf kunt zijn. Je huurt de Wierschuur altijd exclusief voor je eigen retreat, waardoor je met elkaar bent zonder anderen.

Een sfeerbeeld van vijf zeeblauwe yogamatten met operolde dekentjes en meditatiekussens op de vide van de Wierschuur.
Sfeervolle yoga setting

De vide

De vide van de Wierschuur leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld yoga, ademcoaching of ceremonies. Het licht dat door de trapsgewijs geplaatste dakramen naar binnen valt zorgt voor een bijzondere atmosfeer.

Sfeerbeeld van het doorleefde houten staketsel met groene hangplant in het licht van de dakramen.
Volop sfeer onder het houten staketsel

De slaapkamers

Er zijn in totaal vijftien slaapkamers met eigen badkamer, verdeeld over de Wierschuur (negen), de Stal (vijf) en de Zuiderzeekeet (één). Alle één- twee- en driepersoonskamers zijn voorzien van eenpersoons boxspring bedden, een bureautje en een privé badkamer met regendouche. De bedden zijn opgemaakt met krakend linnengoed en er liggen handdoeken klaar.

Eenpersoons slaapkamer in de Stal met zeegroene schuifdeur naar de badkamer en burostoel in precies dezelfde kleur.
Eenpersoons slaapkamer in de stal met schuifdeur naar de privé badkamer

De keuken(s)

De grote open keuken is het kloppende hart van de Wierschuur. De keuken is volledig geoutilleerd. Wanneer er absolute stilte gewenst is is het mogelijk de gesloten keuken, die van dezelfde gemakken is voorzien, erbij te huren . U bent vrij uw eigen chef mee te nemen. Op grond van onze ervaringen met chefs van eerdere retreats, adviseren we graag.

Zicht op de open keuken met de barkrukken aan het aanrechtblad met op de voorgrond het houten staketsel met planten en houten statafels.
Houten statafels en eettafels bij de grote open keuken

Wetenswaardigheden

Er zijn yogamatten, meditatiekussens, bolsters, blokken en dekentjes aanwezig. Op verzoek kunnen backjacks en matrassen worden klaargelegd.

Detailfoto van een velours kussentje op het bed met op de achtergrond het schelpenbehang.
Oog voor detail in de Wierschuur