’t Theeater in Den Oever

Getipt door onze eigen gasten die een onvergetelijke middag hebben gehad in ’t Theeater in Den Oever. ’t Theeater is een ludiek theesalonnetje waar u kunt genieten van heerlijke theeën en smakelijke verhalen. Het gastenboek verhaalt van theeleuters die met buikpijn van het lachen ’t Theeater verlaten.

Share

uithangbord theeater

Vlakbij Villa Nieuwland, ’t Theeater

High Tea met theeproeverij

Dit is een arrangement vanaf 4 personen met soep, hartige hapjes, sandwiches, scones en een explosie van zoet. Daarbij onbeperkt proeven van alle theeën die in het salonnetje voorradig zijn.

High Tea met cabaret

High Tea geserveerd door huiscabaratiere Trien van de Gest. Zij bemoeit zich met al uw zaken en de verhalen die zij vertelt zijn nog sterker dan de thee die zij schenkt. Dit arrangement is voor grotere gezelschappen. Op aanschuifmiddagen opent Trien haar salonnetje voor enkelingen en kleine groepjes.

Cream Tea

Vanaf 2 personen kunt u in het theesalonnetje genieten van een pot thee naar keuze, scone en een kleine zoetschotel.

scones

Heerlijkheden in ’t Theeater

Theeleutmiddagje

Vanaf 4 personen kunt u onbeperkt proeven van alle theeën die in het salonnetje voorradig zijn en de etageres zijn gevuld met allerhande zoetigheden.

Grotere gezelschappen kunnen hun Theeater ervaring combineren met een vaartocht over de Waddenzee met het schip Janny waarbij bij gunstig weer een bezoek zal worden gebracht aan de zeehondenkolonie. Voor een dagvullend programma kunt u het High Tea arrangement uitbreiden met een (auto)puzzeltocht over Wieringen.

janny-1

Janny het schip van ’t Theeater

Voor alle arrangementen geldt: reserveren noodzakelijk. De theewinkel kan wel zonder afspraak worden bezocht, wanneer het schoolbord buiten staat.

  • Theesalon ’t Theeater
  • Gesterweg 4
  • 1779 EH Den Oever
  • 0227 51 22 09
  • www.theeater.nl
Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail