’t Theeater in Den Oever

Getipt door onze eigen gasten die een onvergetelijke middag hebben gehad in ’t Theeater in Den Oever. ’t Theeater is een ludiek theesalonnetje waar u kunt genieten van heerlijke theeën en smakelijke verhalen. Het gastenboek verhaalt van theeleuters die met buikpijn van het lachen ’t Theeater verlaten.

High Tea met rijk gevulde scones op een taartplateau.
High Tea op Wieringen

High Tea met theeproeverij

Dit is een arrangement vanaf vier personen met soep, hartige hapjes, sandwiches, scones en een explosie van zoet. Daarbij onbeperkt proeven van alle theeën die in het salonnetje voorradig zijn.

High Tea geserveerd door huiscabaratiere Trien van de Gest. Zij bemoeit zich met al uw zaken en de verhalen die zij vertelt zijn nog sterker dan de thee die zij schenkt. Dit arrangement is voor grotere gezelschappen. Op aanschuifmiddagen opent Trien haar salonnetje voor enkelingen en kleine groepjes.

Vanaf twee personen kunt u in het theesalonnetje genieten van een pot thee naar keuze, scone en een kleine zoetschotel.

Vaartocht over de Waddenzee

Grotere gezelschappen kunnen hun Theeater ervaring combineren met een vaartocht over de Waddenzee met het schip Janny waarbij bij gunstig weer een bezoek zal worden gebracht aan de zeehondenkolonie. Voor een dagvullend programma kunt u het High Tea arrangement uitbreiden met een (auto)puzzeltocht over Wieringen.