Wierschuur Groepen

Stijlvolle, luxe en zeer ruime verblijfsaccommodatie. Verrassend comfort onder een monumentaal staketsel. Logeren op een unieke locatie waar rust, ruimte en hygiëne vanzelfsprekend zijn. De Wierschuur heeft een oppervlakte van 750 m2 en negen slaapkamers met eigen badkamer. Eventueel zijn zes extra slaapkamers (waaronder een minder valide kamer) in de stal of in de Zuiderzeekeet bij te boeken. In welke vorm dan ook, u huurt de Wierschuur altijd exclusief voor uw gezelschap.

Share

Wsch Bar Keuken Aangepast

Ruimte in overvloed in Wierschuur Nieuwland

Ruimte om te delen

De Wierschuur biedt u een zee van ruimte onder een monumentaal staketsel. Ruimte om, te genieten van elkaars gezelschap, te koken, te eten, te lezen of een spelletje te doen . Ruimte voor elkaar maar ook ruimte voor uzelf in één van de comfortabele slaapkamers met eigen badkamer.

Ten behoeve van een veilig verblijf kan de Wierschuur optimaal natuurlijk worden geventileerd middels de 36 ventilatie roosters in de dakramen en de schuifpuien in de slaapkamers. Er is comfortabele vloerverwarming. In de zomer wordt de vloer gekoeld.