Groepen

Een sfeervolle, comfortabele, ruime plek om ongestoord te kunnen genieten van het gezelschap van familie en vrienden. Dit was wat we voor ogen hadden toen we de Wierschuur ontwikkelden.

Ruime zithoek bestaande uit een gerecycled leren bankstel rondom een klassiek vloerkleed waarin de zeegroene kleur van de Wierschuur terugkomt.
Ruime lounge hoek

Zoveel ruimte en zoveel privacy

Er is een zee van ruimte om te koken, te eten, te lezen of een spelletje te doen. De grote open keuken is goed geoutilleerd en nodigt uit om samen de maaltijden te bereiden. In de tuin staat een voetbaldoel, een trampoline en een schommel. Vanaf het ruime terras is er vrij zicht over het gazon en de omgeving. Op de vide staan een tafeltennistafel en een voetbalspel.

Door het houten staketsel zicht op de tafeltennistafel op de vide met prachtig licht door de vele dakramen
Tafeltennis op de vide

Slaapkamers

De negentien bedden in de Wierschuur zijn verdeeld over negen slaapkamers. Het is mogelijk zes extra slaapkamers in de aangebouwde Stal en de Zuiderzeekeet bij te huren. De slaapkamers hebben een eigen badkamer en zijn verschillend van formaat.

Een van de tweepersoons slaapkamers met houten meidenkast, kapstok en houten bureau. De zeegroene kleur van de stoel komt terug in de bedden.
Kamer Boegbeeld