Contact

Vriendelijk verzoek, indien mogelijk, uw vraag per mail te stellen. Dank!

De entree van de Wierschuur met in de ruiten weerspiegeld de landelijke omgeving. Mooi zicht op rieten kap met de vele dakramen.
De entree van de Wierschuur
Wierschuur

Route

De Wierschuur ligt in de Kop van Noord-Holland op hemelsbreed nog geen drie kilometer afstand van de Waddenzee. Je ervaart de locatie weliswaar als het einde van de wereld, maar door de ligging in de nabijheid van A7 is de Wierschuur heel goed bereikbaar vanuit de Randstad.

Trein

Richting Hoorn, vanuit Hoorn bus 135 richting Den Oever. In Den Oever is een mobipunt ingericht waar u een deelauto of een deelfiets kunt gebruiken. Vanuit het busstation in Den Oever is het een mooie, vijf kilometer lange, wandeling waarbij u de laatste kilometers over het fiets- wandelpad langs de Wierdijk kunt lopen.

Richting Anna Paulowna, vanuit het station bus 658 halte Hippolytushoef. Vanaf deze halte is het twee kilometer lopen naar de Wierschuur.

Auto

A7 komende vanuit de richting Leeuwarden of Amsterdam.

  1. Afslag Den Oever, u rijdt onder de snelweg door richting Den Helder.
  2. Bij restaurant de Zingende Wielen, gaat u linksaf, u rijdt tussen de Zingende Wielen en het tankstation door om meteen na het tankstation rechtsaf te gaan.
  3. U rijdt nu op het vent weggetje dat paralel loopt aan de N99.
  4. Na ca. 1 km neemt het vent weggetje een scherpe bocht naar links.
  5. Op de T-splitsing die hierna volgt gaat u linksaf.
  6. De weg kronkelt door het buurtschap over ca. 400 meter.
  7. Meteen na de coupure in de Wierdijk gaat u linksaf de Stroeërdijk op.
  8. De Wierschuur bevindt zich aan uw rechterhand.