Winterwandelingen

Ook dit jaar kunt u weer genieten van de door De Groot Recreatie georganiseerde winterwandelingen. Deze sfeervolle winterwandelingen vinden plaats op zondag 16 februari en 16 maart. Een ideale combinatie met een overnachting in Villa Nieuwland.

Share

foto dijk

Wandelen langs de Waddenzee

Schippershuus

De 12 km lange wandeling start midden in de prachtige natuur van Wieringen, bij het Schippershuus. Tijdens de afwisselende wandeltocht over het glooiende landschap van Wieringen en langs de Waddenzee kunt u opsteken bij Villa Nieuwland (bij de ezel in stal), het Monument van de Verdronken Zeelieden en bij de boot van de Groot Recreatie, de WR 117 in de vissershaven van Den Oever.

Op z’n Boerefluitjes

Tussentijds kunt u niet alleen van het prachtige Wieringen genieten, maar ook van vuurkorven, warme chocomel/glühwein, een gerookt visje en de Wieringer Ganzebitter. De wandeltocht wordt afgesloten met het menu ‘Op z’n Boerenfluitjes’ in ’t Schippershuus, waar gastvrouw Marian de Groot haar schilderijen exposeert.
Aanvang om 13.30 uur in ’t Schippershuus.

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail