Vlieg naar de Villa

Overrompeld als wij zijn door het aantal gasten dat Villa Nieuwland bezoekt, proberen wij regelmatig te achterhalen waaraan we dit te danken hebben en wie nu eigenlijk onze gasten zijn.

Share

heli 2

Per helicopter naar Villa Nieuwland

Unieke gasten

We komen niet veel verder dan te constateren dat onze gasten meestal ernstig toe zijn aan rust, houden van natuur en cultuur, opmerkelijk vaak een Audi rijden of op de fiets komen, medisch specialist zijn, of in het onderwijs werken, vroeger in de jeugdherberg hebben gelogeerd of hoogzwanger zijn. Daarnaast signaleren wij als gemene deler van de zakelijke gasten die wij doordeweeks ontvangen dat hun werk onlosmakelijk verbonden is met aspecten van de zee.

Het mag duidelijk zijn, wij hebben geen van beide marketing gestudeerd. Net wanneer zich weer een theorie dreigt te ontwikkelen over de blauwdruk van onze gasten kunnen wij die weer overboord gooien. Deze week arriveerde namelijk één van onze gasten per helicopter! Gelukkig maar. Feitelijk komt het erop neer dat onze gasten uniek zijn.
Het enige dat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze meer dan welkom zijn!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail