Klaar voor de zomer

Het was weer even flink afzien, maar nu het resultaat zichtbaar is is het leed snel geleden, Waddenlust is af! Het verblijf is een prachtige aanvulling op de kamers Waterkeer, Visdiefje en Zeezoen geworden met dezelfde comfortabele, landelijke uitstraling.

Share

waddenlust

Waddenlust

Rieten kap

Kleine bijkomstigheid: het had weinig gescheeld of ons huwelijk had de bouw niet overleefd, maar liefde overwint alles gelukkig. Ook ellenlange discussies over een rieten kap of een pannendak; roedeverdeelde ramen of een moderne glazen pui en de keuze van een vergaderruimte of twee slaapkamers.
Het resultaat van Waddenlust is een vergaderruimte met één slaapkamer, ook geschikt als huisje, met rieten kap en dezelfde prachtige roedeverdeelde ramen als in Villa Nieuwland.
Bijzonder bovendien is dat Waddenlust al tot het eind van de zomer is gereserveerd. Gelukkig hebben wij nog meer kamers.

Stilte

Absoluut dieptepunt tijdens de bouw waren de momenten dat Edwin iets wilde timmeren terwijl ik het onaanvaardbaar vond dat hij daarbij geluid maakte. Maar Waddenlust moest van mij natuurlijk wel voor de zomer voltooid zijn. Achteraf schaam ik mij diep, terwijl het toen zo vanzelfsprekend leek. Onze gasten komen tenslotte mede voor de rust van onze locatie en juist in die stilte klinkt gehamer al snel oorverdovend. De rust is gelukkig weergekeerd. En meer dan dat. Doordat Waddenlust af is komt Villa Nieuwland nog beter tot haar recht.

Zomer

De geschiedenis heeft zich herhaald. Bij de voltooing van de kamers in Villa Nieuwand in 2011 heeft Edwin op het laatste moment de kapstokhaken in ons huis eraf moeten schroeven omdat wij ons te laat realiseerden dat onze gasten hun jassen niet konden ophangen.
Nu heeft geen kamer in ons huis meer een deurkruk omdat we de deurkrukken voor Waddenlust niet op tijd hebben besteld. Het was vandaag zelfs zo erg dat ik na het strijken van het bedlinnen de wasruimte via het raam heb moeten verlaten omdat de deur achter mij was dichtgewaaid.
Maar wat doet het er toe. Waddenlust is af!
Laat de zomer maar komen, Villa Nieuwland is er helemaal klaar voor!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail