Wonderlijk Wieringen

Dat Wieringen qua mentaliteit iets terug in de tijd leeft is de reden dat ons gezin hier acht jaar geleden is neergestreken. Ik ervaar dit als het ‘langs het tuinpad van mijn vader’ gevoel. Simpel ouderwets authentiek. Bijzonder is het wanneer onze gasten dit in één lang weekend ervaren.

Share

zeehond

Gelukkige zeehond, gelukkig nieuwjaar!

Een paar korte quotes van onze gasten met Oud en Nieuw:

“We maakten een lange wandeling langs de Waddenzee en gingen warme chocolademelk drinken bij de Harmonie. Wat hadden we trek in taart. Dat stond echter niet op de kaart. Toen we erom vroegen is de exploitant van de Harmonie de taart van onze keuze bij de bakker gaan kopen ...”

”’s Avonds uit eten bij Pizzeria La Dolce Vita. We kwamen veel te laat en waren de laatste gasten. Dat maakte voor de service niets uit, wat werden we vriendelijk bediend en wat was het lekker. Is iedereen zo aardig op Wieringen?”

“Vannacht gingen we genieten van het vuurwerk aan de Waddenzee, een paar buurtkinderen waarschuwden ons voor de harde knal die zij gingen veroorzaken, notabene nadat ze ons eerst Gelukkig Nieuwjaar gewenst hadden ... en ze kenden ons niet eens.”

Wonderlijk Wieringen, gelukkig nieuwjaar!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail