Winterwandeling Wieringen

Wieringen lijkt gemaakt om te wandelen, zeker ook in de winter! Kilometers langs de Waddenzee over het glooiende landschap van het voormalige Waddeneiland. Alleen of met vrienden genieten van het unieke, oude landschap. Voor wie van meer gezelschap houdt organiseert De Groot Recreatie sfeervolle winterwandelingen.

Share

stormkering landzijde

Wandelen langs de Waddenzee

Winterwandelen en overnachten

Op zondag 17 Februari en 17 Maart kunt u genieten van een georganiseerde winterwandeling. De start is om 13.30 uur vanuit ’t Schippershuus van De Groot Recreatie met koffie en koek. De route krijgt u mee en in ’t donker wordt het vuurlicht gevolgd. De wandeling brengt u o.a. langs: Wereld Erfgoed Waddenzee, Wieringer Eilandmuseum Jan Lont op Stroe en de Michaëlskerk in Oosterland. In de Michaëlskerk kunt u op verhaal komen met koffie, warme chocolademelk, muziek, verhalen en exposities.
De dag wordt afgesloten in ’t Schippershuus , met na de wandeling het menu ‘Eten op z’n Boerenfluitjes’. Deze heerlijke middag kost u € 32,50. Voor reserveringen of meer informatie 06 51 80 65 81.

En daarna natuurlijk lekker slapen in Villa Nieuwland, op 1 km afstand van de start en finish!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail