Waddenwandelen

Om de één of andere reden wordt een overnachting in Villa Nieuwland vaak cadeau gedaan. Dit zorgt voor onvergetelijke momenten.

Share

paadje

Wandelen langs het wad

Verrassing

Gisteren ontvingen wij een gast die veertig werd en niets vermoedend op zijn vooraf door zijn echtgenote ingestelde navigatie onze oprit opreed. Zijn tas met pyama en tandenborstel lag ongezien achterin de auto. Het restaurant was geboekt, de kinderen bij opa en oma en het werd een heel geslaagd verrassingsweekend.

Noord-Hollandpad

Vorige week logeerde bij ons een gast die vijftig werd. Zijn familieleden hadden hem allemaal een stukje van het Noord-Hollandpad met overnachting, cadeau gedaan. Wat mij betreft het cadeau idee van het jaar. De jarige hield van wandelen, van vogels en de Waddenzee. Toen hij zich, moegewandeld, settelde in kamer Zeezoen was hij zichtbaar ontroerd. De hele dag gewandeld met zijn zus, die als bijkomend voordeel ook van haar eigen cadeau kon genieten. Op Wieringen kun je verrukkelijk eten, dus het dinertje samen zat ook bij het cadeau.
De volgende dag was het programma low budget. Een stukje Noord-Hollandpad met zijn nichtje, die pas was begonnen met werken. Zij wandelde samen met haar oom het volgend deel van het Noord-Hollandpad en had zelf een picknick samengesteld.

Waddenwandelen

Leuk idee ook voor een stukje van het Waddenwandelpad, ik geef hierbij een stille hint aan mijn familieleden … binnenkort ben ik jarig!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail