Villa Valentijn

Valentijnsdag nadert en de eerste romantische overnachting is alweer geboekt door een gast die zijn geliefde wil verrassen. Het duurde even voordat bij mij het muntje viel, maar toen de reservering met veel geheimzinnigheid werd omgeven, ik alleen per email mocht antwoorden en de HARTelijke groeten kreeg, was het duidelijk dat het hier een Valentijnsovernachting betrof.

Share

hart hart

Villa Valentijn

Romantisch overnachten

Gelukkig is het niet alleen met Valentijnsdag dat geliefden in Villa Nieuwland worden verrast. Het is ontroerend om mee te maken hoe vaak een overnachting in Villa Nieuwland, bij verrassing cadeau gedaan wordt. Om even een paar dagen ouderwets samen te zijn, zonder de kinderen; als bedankje; om een huwelijksaanzoek te doen; om het huwelijk weer op de rit te krijgen; om uit te rusten na een afgewend faillissement; omdat de gast in Villa Nieuwland is geboren; omdat de gasten ooit in de Jeugdherberg verliefd op elkaar zijn geworden; of om in alle rust aan een afstudeerscriptie te kunnen werken.

bruidsjurk

Verrast worden met de bruidssuite

Bruidssuite

Regelmatig wordt een verblijf in de bruidssuite, kamer Zeezoen, cadeau gedaan door familie of vrienden van het bruidspaar. Met grote geheimzinnigheid omgeven wordt de dag voor het huwelijk een tasje met kleding gebracht en de sleutel opgehaald. Wanneer ik Zeezoen extra romantisch maak met rozenblaadjes e.d. heb ik bij het in de kast hangen van de kleding al voorpret over het verraste bruidspaar. Het is ook voor mij een verrassing wie ik aantref, wanneer ik de ochtend na de huwelijksnacht het ontbijt in een grote mand op de kamer breng. Het enige dat ik immers van het bruidspaar weet is wat zij bij vertrek aan zullen hebben.

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail