Schaatsen op Wieringen

We kunnen de schaatsen weer onderbinden in Noord Holland. Elk nadeel heb nu ook weer duidelijk zijn voordeel. Begin van de week waren we heel sneu. Tot aan Wieringen was heel Nederland sprookjesachtig wonderwit. Op Wieringen lag geen vlokje sneeuw. Dit was slechts jammer voor de kortzichtigen onder ons. Het ijs op en in de omgeving van Wieringen kon lekker aangroeien en daar plukken we nu de vruchten van.

Share

schaatsen westerland

Schaatsen in Noord Holland, Wieringen

Schaatstochten

Kom lekker schaatsen op Wieringen, of zeer binnenkort een schaatstocht maken in de omgeving. Noord-Holland is, naast Friesland het mekka voor de schaatsliefhebber. Vanuit Villa Nieuwland, gelegen aan de voet van de Afsluitdijk, bent u binnen twintig minuten in Friesland. De diverse schaatstochten in Noord Holland liggen binnen handbereik.

Ontspannen door inspannen

Tot het zover is, lekker warm draaien op de schaatsbanen op Wieringen aan de Waddenzee. Genieten van de rust, de ruimte en de natuur. De glühwein of warme chocolademelk staat voor u klaar bij een overnachting in Villa Nieuwland. Nadien culinair genieten bij één van de vele goede restaurants op Wieringen. Kom ontspannen door inspannen, kom schaatsen en overnachten op Wieringen!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail