Favoriet logeeradresje aan het water

Villa Nieuwland wordt als ‘favoriet logeeradresje aan het water’ belicht in het november nummer van Seasons, inspirerend buitenleven magazine, dat in dit nummer water als thema heeft.

Share

seasons 2

Overnachten aan het water

“Overnachten kan op veel manieren, maar op, rond of aan het water heeft altijd iets extra’s. Daarom verzamelden we onze favoriete adressen, in en buiten ons eigen waterlandje.”

Aldus Seasons. Villa Nieuwland, geprezen als ‘Geheime locatie aan het Wad’, pronkt tussen bijzondere adressen in Bretagne, Zweden en op het eiland Wight.

Een pad naar het Wad

Een citaat uit de Seasons:

“Een pad vanuit de tuin loopt direct naar het Wad; mooier kan haast niet. Villa Nieuwland ligt pal aan de Waddenzee op het ‘geheime waddeneiland’ Wieringen. De villa (een rijksmonument) is opgetrokken in de stijl van de Amsterdamse School met perfect afgewerkte decoratieve details. Kort na opening als gastenverblijf kreeg het meteen vijf tulpen, de hoogste classificatie voor B&B’s ...”

Door het artikel in Seasons worden weer wat gasten op het spoor gebracht van onze B&B op Wieringen en wordt het voormalige eiland steeds minder geheim. Want Wieringen of Wight, wat scheelt het!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail