Onthaasten op Wieringen

Juist in de winter is Wieringen beregezellig. Dik ingepakt wandelen langs de Waddenzee.Genieten van de vele vogels in de lage zon. Op Wieringen ligt het tempo laag. Onthaast en geniet!

Share

sneeuw

Uitzicht Villa Nieuwland in de winter

Laatste garnalentocht

Zaterdag 24 november wordt de laatste garnalentocht van dit jaar door De Groot Recreatie georganiseerd.

High Tea in het Theeater

Nergens smaakt de thee zo lekker als in het Theeater in Den Oever. Zelfgebakken taarten, potjes dampende thee en ras verhalen verteller Trien als gastvrouw. Geniet van authentieke Wieringer gastvrijheid in de winter op Wieringen.

Saense Sjans woonwinkelen

Langs de Waddenzee loop je vanuit Villa Nieuwland zo naar een stoere landelijke woonwinkel, Saense Sjans, gevestigd in een originele Wieringer boerderij. Zaterdag 24 november de hele dag geopend en op afspraak.

Vilten op Wieringen

Een vriendinnengroep die bij ons in de Villa logeerde heeft een wereldmiddag gehad tijdens een vilt workshop op Wieringen. Ze gingen huiswaarts met een prachtige zelfgemaakte sjaal en raakten niet uitgepraat over de opgedane ervaringen. Na afloop van de wandeling, het theeleuten, het vilten of het vissen heerlijk genieten van een behaaglijke Villa, waar het houtkacheltje snort en uw comfortabele kamer met ligbad op u wacht!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail