B&B hotel bij Texel

Het hebben van een bed & breakfast hotel in de Kop van Noord Holland blijft voor verrassingen zorgen. Dit weekend zocht ik zelf een famliekamer in een bed & breakfast of hotel op Texel. Booking.com, waar wij net bij zijn aangesloten, moest uitkomst bieden. De eerste twee hotels van de eerste pagina waren daadwerkelijk op Texel, prominent gevolgd door, je raadt het nooit, Villa Nieuwland!

Share

wad-wierings

Wieringen, vlakbij Texel

Dit hotel is snel volgeboekt

Onze dochters hadden een ponywestrijd van twee dagen op Texel. Ze zien Texel vanuit hun kamers liggen en hemelsbreed is het 15 km, maar met de pony’s op de pont naar Texel beperk ik graag. Vandaar mijn last minute zoekaktie.
Omdat ik mijn b&b aktiviteiten nog moeilijk kan loslaten en zo mogelijk nog moeilijker kan overdragen zat mijn vertrek me helemaal niet lekker. Daarentegen verheugden Luna en Clarice zich er enorm op. Afzeggen was dus geen optie.

Toen ik echter Villa Nieuwland als resultaat op mijn eigen zoekopdracht kreeg was het besluit snel genomen. Zeker toen er ook nog eens in rode letters bij stond: “dit hotel is waarschijnlijk snel volgeboekt”, gevolgd door de tekst “laatste reservering 1 minuut geleden”. Ik had net tijd mijn verbijstering te uiten toen ik, pling, een email ontving met daarin de bevestiging van de reservering.
De volgende dag heeft Edwin de meiden naar Texel gebracht en is zelf op de racefiets teruggekomen. De meiden logeerden uiteindelijk in de plaatselijke jeugdherberg en ik, ik was helemaal gelukkig met mijn gasten in mijn eigen volgeboekte Villa Nieuwland. Na het serveren van het ontbijt was ik zelfs nog op tijd op de wedstrijd.

De moraal van dit verhaal: geluk is dichterbij dan je denkt. En Texel ook!

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail