Spaanse kokkin Inma kookt verrukkelijk

De eerste gasten hebben hun verblijf in de Villa alweer afgerond. De groep managers arriveerde woensdagochtend vroeg en ging vrijdagmiddag weer op huis aan. Tevreden met de opgedane vaardigheden en het verblijf in de Villa. Hoogtepunt was het Spaanse diner dat door Inma (geboren op het Canarische Eiland La Palma) werd bereid en na afloop met applaus werd beloond.

Share

Inma tapas

Spaanse tapas

Vakantie op Wieringen

Een uur voor de aankomst van de eerste gasten arriveerden de cilindersloten van de kamers. Net op tijd was alles echt af!
De cursus was intensief en bood weinig gelegenheid van Wieringen te kunnen genieten. Toch gaven enkele gasten aan nog eens terug te willen komen,voor een vakantie op Wieringen met hun partner. Nieuwsgierig gemaakt door het inspirerende uitzicht en de wandeling langs het wad.
Omdat de kamers Eilandgasten en Waddenlust nog niet af zijn, logeerden drie gasten in de naastgelegen Ecolodge, hetgeen een prima combinatie bleek.

Wentelteefjes

De voorspelde Fawlty Towers achtige toestanden bleven beperkt tot één incident. Vlak voordat ik de lunch wilde serveren, wilde ik nog even snel de stofzuiger door het verblijf halen. Ik gebruikte daarvoor voor het eerst de ‘Vroom’ van het centraal stofzuigersysteem. Het geluid uit de, nog ongeisoleerde, kast waar het centraal stofzuigersysteem gehuisvest is, is nog oorverdovend. Ik kreeg de Vroom met geen mogelijkheid meer uit, terwijl de eerste gasten binnendruppelden. Bruut geweld van mijn kant bood uitkomst zodat de gasten uiteindelijk in alle rust van hun wentelteefjes konden genieten.

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail