De verhuizing naar B&B Wieringen

De gastenkamers in B&B Wieringen Villa Nieuwland zijn om door een ringetje te halen. Nog enkele details, een ontbrekend lampekapje, tv’s die nog moeten worden opgehangen, maar zouden de gasten morgen komen overnachten op Wieringen, zijn ze meer dan welkom.

Share

fawltytowers

Ons woonhuis schiet ook lekker op maar daar wordt het toch iets meer kamperen, vooral omdat de keuken nog getimmerd moet worden. Geen probleem, we kunnen nog twee weken op en neer naar Vatrop, voor een hapje uit onze Aga Cooker.

Fawlty Towers

Morgen gaan we verhuizen, met of zonder keuken. Maandag beginnen de scholen weer en dan kunnen de kids een goede start maken vanuit hun nieuwe kamers. Bovendien zijn we dan ook enigszins geacclimatiseerd wanneer de eerste gasten komen.
Als dat maar geen Fawlty Towers achtige toestand wordt met werkelijk alles nieuw.

Lange bedden

We hadden in Waterkeer bedden van een standaard lengte gepland maar nu de extra lange bedden in Visdiefje zijn geplaatst en daarop is proefgeslapen door een lange dame, zit er niets anders op dan nog maar een ritje te maken voor de aanschaf van 2.20 m lange bedden. Dat is immers ook het paradepaardje van Hotel de Boerenkamer waar wij bij zijn aangesloten. Bovendien lijkt het me enigszins genant, aan de gasten de lengte en het gewicht te moeten vragen bij reservering, om te kijken welke kamer het meest geschikt is.
Wordt het toch nog racen op het laatste moment, want woensdag komen de eerste gasten.

Martine van Soolingen

Martine van Soolingen

Korte bio o.a: Martine is eigenaresse van bed & breakfast Villa Nieuwland in Den Oever op het voormalige Waddeneiland Wieringen.
Reageren: e-mail