Vijf tulpen Classificatie

Binnen een maand na opening heeft Villa Nieuwland bezoek gekregen van mystery guests van Bed&Breakfast Nederland. Dit bezoek heeft ertoe geleid dat Villa Nieuwland is ingedeeld in de categorie vijf tulpen, de hoogst haalbare classificatie. Wij zijn hier uiteraard bijzonder trots op.

Share

Certified Bb Uitgesneden

Blij: net open en meteen vijf tulpen

"Absoluut 5 tulpen B&B"

Het is niet bescheiden maar teneinde u als toekomstig gast te overtuigen, kunnen wij het niet nalaten uit het verslag van de mystery guests in 2011 te citeren:

“We hebben overnacht in Villa Nieuwland. Wat een prachtige locatie. En kamers waar je “U” tegen zegt. Heerlijk ruim en tot in detail perfect afgewerkt. Kijk naar het behang, de lampen, ja zelfs de schakelaars van de verlichting en het hang- en sluitwerk. Zelden zoiets perfects gezien. De gastvrijheid is ook om van te jubelen evenals het op de kamer gebrachte ontbijt waaraan niets ontbrak. We hebben hier in een absoluut 5 tulpen B&B geslapen met een 6e tulp voor de ligging als dat zou kunnen. Een absolute aanvulling in de lijst van B&B’s. Echt overweldigend en nog maar zo kort open.”

In 2016 is Villa Nieuwland opnieuw door mystery guests bezocht en wederom voor vijf jaar vijf tulpen waardig gebleken!

Hetty Roze Tulpenveld 2

Dat treft: Wieringen ligt naast het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland