Uitstraling

Oude Engelse (zee)kleuren, meubels van LLoyd Loom of Spalding, het exclusieve behang met zeemotieven, de antieke kroonluchters en de handbeschilderde witjes met schelpen, waddenvogels en zeehonden, roedeverdeelde ramen en paneeldeuren, een tuin die doorloopt tot aan de voet van de dijk, de prachtige rieten kap. Dit alles benadrukt de authentieke sfeer van een landhuis uit vroeger tijden waar het goed toeven is.

Share

uitstraling-ontbijten

Sfeervol ontbijten in het verblijf

Zo zeeblauw ...

Op de begane grond bevindt zich de ontbijtkamer met aangrenzende keuken, de gerestaureerde voormalige trekkerskeuken van de jeugdherberg. Wanneer de gehele accommodatie door één gezelschap wordt gehuurd kan tevens over deze ruimtes worden beschikt. In voorkomende gevallen kan op verzoek gebruik worden gemaakt van de keuken door de gasten die verblijven op basis van B&B.

uitstraling-kastje-behang-zeezoen

Een zweempje Zeezoen

Alle kamers zijn verschillend ingedeeld en ingericht, de warme authentieke sfeer, gekoppeld aan hedendaags comfort, hebben zij gemeenschappelijk. Net als de zeeblauwe kleur die overal de boventoon voert, de lievelingskleur van Martine.

Visdiefje Met Schaduw

Rust, ruimte en romantiek

Sfeer Ontbijt

Sfeervolle ontbijtruimte

Eentree Villa

B&B Hotel met eigen opgang en parkeergelegenheid

Hhandoekrek

Luxe en comfort in een monumentaal landhuis