Waterkeer

Waterkeer is vernoemd naar Villa Waterkeer op Wieringen, de villa die voor Ir. Lely is gebouwd. In deze kamer mocht, vanwege monumentale eisen, nauwelijks worden doorgebroken, waardoor een bijzonder originele kamer ontstaan is, met maar liefst drie grote raampartijen.

Share

Waterkeer foto Vincent

De comfortabele extra lange boxspringbedden van Waterkeer

Zicht op Texel

Door de riante raampartijen kijk je over de dijk tot ver over de Waddenzee en het aangrenzende natuurgebied van Staatsbosbeheer. De kamer is, zoals alle kamers in de villa, voorzien van comfortabele boxspring bedden die extra lang zijn. Er is een Lloyd Loom zitje en u heeft de beschikking over zeer snel draadloos internet en t.v. In de aparte pantry is een nespresso apparaat, waterkoker, kleine koelkast en kluisje aanwezig. U beschikt over uw eigen luxe sanitair met regendouche, ligbad en toilet. Vanonder de douche heeft u zicht op Texel!

Sfeer Waterkeer

Het schelpenbehang in Waterkeer

Tweede Raampartij Waterkeer

Eén van de raampartijen in Waterkeer

Schelp Waterkeer

Luxe badkamer met ligbad en witjes met schelpen

Tarief:

Kamerprijs, inclusief ontbijt en exclusief € 1,50 per persoon per nacht toeristenbelasting, vanaf:

  • voor 1 persoon € 105,-
  • voor 2 personen € 120,-

Annuleringvoorwaarden:

  • Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden50% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 75% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 90% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Aankomst- en vertrek tijden:

Check in vanaf 15.00 uur, check out tot 11.00 uur