Visdiefje

Visdiefje, genoemd naar de broedplaats voor Visdiefjes op het naastgelegen Vatrop, is een ruime slaapkamer met inspirerend uitzicht op de Oosterlander kerk. De kamer beschikt over een aangrenzende riante badkamer met ligbad en regendouche.

Share

visdiefje bedden

Visdiefje, met behang met schelpen en zeepaardjes

Waddenvogels

Ruimte genoeg in deze kamer voor een zitje, een pantry met kleine koelkast, nespresso apparaat en waterkoker. Daarnaast staan de comfortabele extra lange boxspring bedden uitnodigend opgemaakt voor u klaar. De luxe badkamer beschikt over een ligbad, een regendouche, een wastafel en toilet. De handbeschilderde tegels met waddenvogels zijn een lust voor het oog. U heeft de beschikking over draadloos internet en t.v.

Visdiefje-badkamer

De badkamer van Visdiefje met regendouche en ligbad

Handbeschilderd Tegeltje Met Een Visdiejfe

Handbeschilderd tegeltje met een Visdiefje

Tarief:

Kamerprijs, inclusief ontbijt, exclusief € 1,50 per persoon per nacht toeristenbelasting, vanaf:

  • voor 1 persoon € 105,-
  • voor 2 personen € 120,-

Annulering voorwaarden:

  • Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 75% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 90% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Aankomst- en vertrek tijden:

Check in vanaf 15.00 uur, check out tot 11.00 uur